Weer terug na lange radiostilte

Na jaren van afwezigheid op dit blog ga ik weer proberen om de draad qua bloggen op te pakken. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd in mijn leven. Ik zal jullie hier blog voor blog over vertellen.
Een ding dat niet veranderd is, is de passie voor schrijven. De behoefte om verhalen te schrijven, ideeën op papier te zetten, flarden die ineens op komen zetten neer te kalken…. Ik haal er voldoening uit, het is voor mij een soort van therapie. Mijn hoofd leeg schrijven, helemaal los gaan op een verhaal of gewoon één enkel zinnetje opschrijven. Heerlijk.

In MooiMegaZien schreef ik tot vorig jaar december een maandelijkse column. MooiMegaZien is opgehouden te bestaan en daarom is mijn column ook verdwenen. Na ruim 4 jaar is dat ook wel mooi geweest, tijd voor wat anders. Ik ga jullie gewoon hier op de hoogte houden van mijn leventje en alles wat daar in gebeurt. Ik ga proberen om op regelmatige basis een stukje/blog te plaatsen, maar pin me niet vast op wat de regelmaat gaat worden. Ik moet de blogmodus ook nog even te pakken zien te krijgen, maar ga daar zeker mijn best voor doen! Deadlines zijn niet altijd mijn ding, dus die ga ik mezelf niet opleggen.
Ik hoop dat jullie met veel plezier lezen wat ik hier neerzet, of het nu een verhaal, column, zinnetje of iets anders is. Laat gerust een reactie achter, dat vindt een wannabe-schrijver leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *